» » Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare
Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare FLAC album

Tracklist

A1 Liqeni E Ulzës
A2 Potpuri Vallesh Të Kulkësit
A3 Kënga E Ded Gjon Lulit
B1 Martaneshin S'un E Shtroj
B2 Kënga E Kalasë Së Shkodrës
B3 Valle Nr. 3 E Tiranës

Tracklist

A1 Hafsa Zyberi Shoqëron Grupi I Shqipërisë Së Mesme Më Shikon Me Buzë Në Gaz = Tu Me Regardes En Souriant
A2 Melita Shehu Shoqëron Orkestra E Estradës Së Peshkopisë Në Arë Tuj Punue = En Travaillant Aux Champs
B1 Hafsa Zyberi Shoqëron Grupi I Shqipërisë Së Mesme Valizakia
B2 Fitnete Rexha Shoqëron Grupi I Shqipërisë Së Mesme Qenke Veshur Me Të Bardha = Tu Es Vetue De Blanc

Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare FLAC album

Musician performer: Various

Title: Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare

Genre: Folk, World, & Country

Size FLAC: 1601 mb

Rating: 4.4 / 5

Votes: 667

Other Formats: AAC MP2 DTS AUD XM MMF TTA

Related to Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare FLAC Albums